Black Friday výpredaje: Najkrajšia farebná lampa Xiaomi Philips za 62.30€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Najkrajšia Xiaomi Philips farebná lampa

Spoločnosť Xiaomi v spolupráci so spoločnosťou Philips nedávno predstavila novú lampu.

Nová lampa Philips Smart Beside je podobné riešená, ako obľúbené Xiaomi Yeelight lampy. Aj u tohto modelu je možné prepínať medzi rôznymi farebnými prevedeniami. Dizajn lampy je nádherný, elegantný, minimalistický. Rovnako ako u Xiaomi Yeelight lampy aj u tohto modelu je možné regulovať intenzitu jasu na hornej časti lampy. Lampa je taktiež presklenená, čo jej dodáva nádherný lesklý vzhľad.

Nechýba spárovanie so Xiaomi aplikáciou Mi Home, prostredníctvom Wifi technológie. Taktiež lampa podporuje funkcie AI – nielen v čínštine, ale aj v angličtine. Nová lampa je napájana USB konektorom typu C.

Jej aktuálna cena v rámci výpredajov klesla na hodnotu 62.30€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Philips lampa

Odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred, ktoré je v sume 2.41€. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše