Spoločnosť Xiaomi predstavila skutočný veslovací stroj, ktorému nechýba voda a prepojenie so smartfónom

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

Medzi nový produkt spoločnosti patrí Xiaomi Xiaomo veslovací stroj, ktorý rovnako ako mnoho produktov vznikol prostredníctovom čínskej crowdfundingovej kampane. Veslovací stroj má rozmery 195 x 48 x 48 cm, vďaka ktorým zaberá malý priestor na úrovni 0.23 metrov štvorcových rovnajúcich sa 3 listom papiera formátu A4. Telo veslovacieho stroja je kompletne vyrobené z borovice vystuženej tromi vrstvami ekologickej farby na vodnej báze, aby sa produktu zachovala prirodzená farba dreva.

Hlavné časti sú vyrobené z materiálu, ktorý štandardne býva použitý v letectve, čím sa dosahuje lepšia odolnosť voči nárazom a korózií. Sedadlo je navrhnuté tak, aby ponúkalo 3D ergonomický dizajn. Zvláštnosť veslárkeho stroja spoločnosti Xiaomi spočíva v použití skutočnej vody vo vnútri prevodovky, aby bola dosiahnutá realistická skúsenosť s veslami. Veslovací stroj poskytuje správny pomer výcviku chrbta, nôh, zadku, brušných svalov, ramien, rúk, čím sa dosiahne 80% výsledok podobný reálnemu veslovaniu.

Keďže Xiaomo je inteligentný veslovací stroj, nesmie chýbať prepojenie so smartfónom prostredníctvom bluetooth technológie, vďaka ktorému je možné prostredníctvom aplikácie zvoliť až 16 rôznych tréningových režimov, nechýba množstvo cieľov a súťaženie so súpermi.

V domácej Číne veslovací stroj vstupuje do predaja 21. augusta v cene približne 322€.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše