Tak to áno: Xiaomi Mijia 2 tenisky len za 30€, nechýba pripoistenie voči colným poplatkom

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Mijia tenisky

Spoločnosť Xiaomi v minulom mesiaci prišla na trh s novou generáciou svojich populárnych tenisiek. V spolupráci so zahraničným e-shopom Lightinthebox prinášame exkluzívnu cenu nového modelu tenisiek.

Rovnako ako u prvej generácie aj nový model sa predáva pod podznačkou  Mijia.

Nové tenisky prichádzajú so zlepšenou povrchovou úpravou a novším vzhľadom. Tenisky sa vyrábajú z 5 rôznych materiálových vrstiev tavenej do jednoho celku. Pomocou nového výrobného procesu poskytujú lepšiu stabilitu a podporu nohy. Vrchná časť tenisky je vyrobená z elastického pletenia. Materiál je veľmi trvanlivý, vďaka čomu je možné tenisky jednoducho prať v práčke bez obáv poškodenia.

Tenisky na trh prichádzajú v rôznych farebných prevedeniach vrátane bielej alebo oranžovej určenej pre ženy. Pre mužov sú k dispozícií farby ako modrá, čierna, šedá, biela.

Cena tenisiek v predaji bola znížená na historických: 30€. Štandardná cena v e-shopoch sa pohybuje na úrovni 51.60€ (Bežná cena na Gearbeste). Poštovné je v cene 6.67€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mijia tenisky

Možný je výber aj pripoistenia voči colným poplatkom v sume 1.44€. Čiže ak by balík skončil na colnici e-shop Vám tieto poplatky preplatí. Potrebné je kontaktovať e-shop, alebo nás v online podpore a my dokumenty z colnice zašleme do e-shopu na refundáciu.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše