Toto je Xiaomi Xiao Yang: batoh pre začínajúcich školákov

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Blížiacim sa príchodom nového školského roku spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

Rovnako ako mnoho produktov spoločnosti, aj tento produkt vznikol prostredníctvom čínskej crowdfundingovej kampane. Novým produktom je Xiaomi batoh Xiao Yang určený pre začínajúcich školákov.

Nový batoh váži len 0.9 kg, aj napriek svojej extrémnej robustnosti materiálu. Vďaka ergonomickému dizajnu hmotnosť batohu je rovnomerne rozdelená medzi chrbát, hrudník, ramená, pás. Batoh navyše efektívne rozptyľuje tok tepla, vďaka čomu je ho možné príjemne používať aj v lete, výsledkom jeho priedušnosti a sviežosti.

Nový batoh obsahuje aj reflexívne prvky. Kapacita batohu je na úrovni 25L, ktorá umožňuje prepravu nielen kníh, ale aj školských doplnkov. Prednú časť batohu je možné úplne otvoriť, vďaka čomu je možné vnútornú stranu batohu jednoducho vyčistiť. Z vnútornej strany batoh obsahuje rozdelené priehradky. Batoh je vyrobený z materiálu, ktorý odpudzuje vodu, vďaka čomu mu neuškodí ľahký dážď.

Nový batoh prichádza v cene približne 25€ na čínskom trhu, v dvoch farebných prevedeniach: námornícka modrá určená pre chlapcov, ružová určená pre dievčatá.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše