Nepremeškaj zľavu: Nadupané Ninebot Segway W1 z platformy Xiaomi za 351.92€ z pôvodných 440.99€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Tento produkt sa predáva pod značkou Segway, kedy túto spoločnosť odkúpila v roku 2015 spoločnosť čínska spoločnosť Ninebot, ktorá vznikla investíciou spoločnosti Xiaomi.

Ninebot Segway Drift W1 sú akási korčule, ktoré ponúkajú skvelý spôsob ako sa pohybovať po meste a zároveň chránia životné prostredie. Rýchlosť tohto produktu je na úrovni 12 km / hod., čo je 3x viac ako bežná chôdza. Celková váha páru korčúľ dosahuje úroveň 7 kg. Maximálna nosnosť je 100 kg. Tento produkt je na jedno nabitie možné používať približne 45 minút jazdy. Spoločnosť Ninebot uvádza, že stačí len 10 minút a naučíte sa tieto korčule ovládať. Na zadnej strane sa taktiež nachádza LED osvetlenie s 3 úrovňami jasu.

Cena produktu v predaji sa bežne pohybuje na úrovni 440.99€. (Cenu porovnávame na základe našich prechádzajúcich článkov k produktu)

Aktuálne cena klesla na úroveň: 351.92€. Poštovné Duty Free je zadarmo. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pribúdajúcim počtom predaných kusov sa cena produktu bude zvyšovať.

Na web TomTop prejdite cez pc. Zo smartfónu presmerovanie nefunguje správne.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Ninebot Segway

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše