Už na Gearbeste: Nový mlynček na mäso z platformy Xiaomi Youpin

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Platforma Xiaomi Youpin predstavuje produkty rôznych spoločností s ktorými spoločnosť Xiaomi vedie spoluprácu. Celkovo spoločnosť Xiaomi pri výrobe produktov spolupracuje s viac ako 77 spoločnosťami. Taktiež spoločnosť produkty predáva prostredníctvom webovej stránky youpin.mi.com.

Rovnako ako u mnoho produktov aj tento produkt vznikol prostredníctvom čínskej crowdfundingovej kampane. Medzi jeden z najnovších produktov patrí Deerma mlynček na mäso. Mlynček získava elegantný dizajn a je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je odolná voči deformácií. obsahuje motor s výkonom 400W, ktorý dosahuje rýchlosť 24 000 otáčok za minútu. Kapacita nádoby má 1.8 L. Jeho rozmery sú v priemere 17.7 cm, výška 29 cm.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 63.44€. Poštovné typu EU Express je v sume 10.35€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Deerma mlynček na mäso

Návod: aplikovanie poštovného typu: EU Express

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše