Xiaomi Youpin: Elektrický bicykel HIMO s dojazdom až 50 kilometrov je v predaji

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pred pár týždňami na svojej platorme Xiaomi Youpin spustila predaj nového bicykla HIMO. Zahraničný e-shohp nový bicykel zaradil do ponuky.

HIMO V1 elektrický bicykel obsahuje lítiové batérie. Na jedno nabitie udávaný dojazd bicykla je na úrovni 50 kilometrov v moped režime, v štandardnom režime 30 kilometrov. Bicykel taktiež obsahuje displej na ktorom je udávaná aktuálna rýchlosť, dojazd, prejdená vzdialenosť. Vďaka certifikácií IP54 tachometru neuškodí dážď.

Nový bicykel je ľahko skladateľný a váži približne 16.7 kg. Rám je vyrobený z hliníkovej zliatiny špeciálne skonštruovanej tak, aby vydržala namáhanie aj motora a batérie, ktoré sa nachádzajú v strednej časti rámu. Bicykel obsahuje vysoko účinný kotúčový brzdový systém s brzdným účinkom 4 metrov na suchom povrchu, 6 metrov na mokrom povrchu. Sedadlo je vyrobené z nepremokavého penového poťahu. Maximálna rýchlosť bicykla sa pohybuje na úrovni 20 km / h, pričom maximálna záťaž je na úrovni 100 kg.

Dostupný je v dvoch farebných prevedeniach: biela a oranžová.

Jeho cena v e-shope sa pohybuje na úrovni 478.77€. Poštovné Europe Railway Priority Mail je zadarmo. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom elektrický bicykel

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše