Exkluzívne: Nové hodinky Amazfit Verge sú realitou! Nechýba hlasový asistent

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Huami, ktorá vyrába pre spoločnosť Xiaomi náramky Mi Band, ako aj hodinky Amazfit, prichádza na trh s novou generáciou hodiniek.

Nové hodinky Amazfit Verge získavajú 1.3 palcový displej s priemerom 43mm, s rozlíšením 360×360 pixelov, nechýba certifikácia IP68, kedy hodinkám neuškodí plávanie. Procesor hodiniek má dve jadrá s taktom na úrovni  1.2 GHz, nechýba RAM s kapacitou 512MB, interné úložisko s kapacitou 4GB, nechýba Bluetooth 4.0, taktiež Wifi. Hodinky obsahujú GPS modul, nechýba snímač tepu. Hodinkám nechýba senzor pre tlak vzduchu.

U nových hodiniek snímač tepu funguje nepretržite počas 24 hodín. Tento snímač je veľmi presný na úrovni až 98% a až o 80% s nižšou spotrebou energie. Hodinky tak môžu informovať úžívateľa o abnormálnych hodnotách srdcovej frekevencie. Nové hodinky získali NFC modul pre bezkontaktné platby.

Hodinky získavajú nových 13 ciferníkom z toho tri boli vytvorené v spolupráci so štúdiom Territory Studio v San Francicsu. Dokonca je možné pridávať aj vlastnú podobu ciferníkov. Hodinkám taktiež nechýba umelá inteligencia Xiao AI asistent, ktorý je kompatibilný s aplikáciou v smartfóne. Čiže v tom prípade je možné ovládať produkty šikovnej domácnosti hlasovým asistentom (len v čínštine).

Na jedno nabitie hodinky vydržia 5 dní používania. Táto výdrž môže byť na nižšej úrovni ak je použitý športový režim.

Nové hodinky do predaja vstupujú dnes v Sky Gray farebnom prevedení na čínskom trhu v cene približne 116 dolárov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše