Exkluzívny 120€ kupón v historickej cene: Nový model dronu DJI MAVIC 2 Zoom za 999.06€ z pôvodných 1119.74€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť DJI prichádza na trh s novou generáciou dronov DJI Mavic 2 PRO a model DJI Mavic 2 ZOOM. Tieto nové modely boli predstavené v auguste.

Dron DJI Mavic 2 ZOOM patrí medzi profesionálne drony. Dron obsahuje kameru s rozlíšením 12 megapixelov, ktorá nahráva videá vo formáte 4K. Fotografie je možné vytvoriť až do rozlíšenia 48 megapixelov. Nechýba 3 osová stabilizácia obrazu. Ovládanie dronu je možné až na 8 kilometrov. Vďaka batérií s kapacitou 3850 mAh dokáže dron na jedno nabitie lietať približne 31. minút. Dron je taktiež kompatibilný s VR náhlavnou sadou DJI Googles, nechýba sledovanie osoby, nastavenie automatického lietania v určitých oblastiach. K dronu je dodávaný samozrejme ovládač, nechýba sledovanie prenosu prostredníctvom aplikácie v smartfóne.

Cena dronu sa pohybuje na úrovni 1119.74€.

Vďaka kupónu s názvom: GB-THZOOM2

cena klesne na hodnotu: 999.06€. Uvedená cena je historicky najnižšia predajná cena produktu. Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s dronom DJI Mavic 2 ZOOM

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše