Hodinky Xiaomi Amazfit Bip trhajú predaje v 50. krajinách: V celosvetovom predaji na 3. mieste!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi v spolupráci so spoločnosťou Huami, ktorá vyrába populárne náramky Xiaomi Band, prestavila nedávno nové hodinky. Hodinky Huami Amazfit Pace Lite Version obsahujú 1.28 palcový displej s rozlíšením HD, ktorých dizajn je krásny, čistý, jednoduchý. Vážia iba 18 gramov, s remienkom 32 gramov. Displej chráni Gorilla Glass sklo s pekným 2.5 stupňovým zahnutím. Hodinky obsahujú GPS modul spoločnosti Sony, vďaka čomu vyhodnocujú trasu presnejšie.

Podporujú športové módy ako: beh, chôdza, jazda na bicykli. Tiež je tu voľba kontinuálneho monitorovania tepu v určitých časových intervaloch. Nové hodinky tiež majú certifikáciu IP68, vďaka ktorej sú vode-odolné. Displej obsahuje reflexnú vrstvu, vďaka ktorej je dokonale viditeľný na priamom slnečnom svetle. Spoločnosť Huami si na nových hodinkách dala skutočne záležať, obsahujú batériu s kapacitou 190mAh vďaka ktorej vydržia až 45 dní na jedno nabitie. Ďalej obsahujú bežné funkcie ako push notifikácie, merianie spánku a podobne.

Najnovšie informácie analytickej spoločnosti Counterpoint Research odhaľujú, že hodinky sú celosvetovo na 3. mieste v predajnosti. Podľa informácií v 2. kvartáli tohto roku predaj hodiniek (všetkých začiek) oproti rovnakému obdobiu minulého roku vzrástol až o 37%.

Podľa informácií predaj hodiniek Xiaomi Amazfit Bip Lite sa zvýšil v prvej polovici tohto roku až vo vyše 50. krajinách.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše