Máme sa načo tešiť: Xiaomi Mi8 Pro príde aj do Európy v GLOBAL variante

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi pred pár dňami popri smartfóne Xiaomi Mi8 Lite predstavila aj nový model Xiaomi Mi8 Pro.

Najnovšie prostredníctvom Twitter účtu, Donovan Sung, hovorca spoločnosti Xiaomi Global zverejnil informáciu, že nový smartfón Xiaomi Mi8 Pro sa začne čoskoro predávať  globálne. To znamená, že smartfón vo verzii GLOBAL – so všetkými jazykmi, plným LTE, sa bude predávať v krajinách Európy.

V porovnaní so smartfónom Xiaomi Mi8 Explorer Edition, nový model Mi8 Pro získava nové farebné prevedenia, snímač otlačkov prstov v displeji je o 29% rýchlejší ako u modelu Mi8 Explorer Edition.

Smartfón Xiaomi Mi8 Pro prichádza so 6.21 palcovým AMOLED displejom s rozlíšením Full HD+, v pomere 18.7 : 9. Smartfón obsahuje vlajkový procesor Snapdragon 845. Získava 128GB interné úložiskoRAM je na úrovni 6GB alebo 8GB.

Predný fotoaparát smartfón získava 20 megapixelový, hlavný fotoaparát smartfón získava duálny 20 a 12 megapixelový, kedy fotoaparát smartfónu patrí medzi jeden z najlepších na trhu. V teste DxOmark fotoaparát dosiahol 105 bodov. Nechýba duálny GPS čip, ktorý je presnejší. Kapacita batérie nového modelu dosahuje úroveň 3400 mAh.

Smartfón získava priehľadné farebné prevedenie rovnako ako u modelu Mi8 Explorer Edition, nové farebné prevedenie smartfón získava čierne, zlato-ružové.

Cena nového modelu so 6GB RAM a 128GB interným úložiskom sa bude pohybovať na čínskom trhu na úrovni 467 dolárov. Cena varianty s 8GB RAM a 128GB interným úložiskom sa bude pohybovať na čínskom trhu úrovni 525 dolárov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše