Potvrdené: Xiaomi Poco F1 podporuje Quick Charge 4.0 a je odolný voči striekajúcej vode!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pri prestavení smartfónu Poco F1 neodhalila kompletne všetky špecifikácie. Prichádza potešujúca správa.

Spoločnosť Xiaomi prostredníctvom účtu Poco India zverejnila, že smartfón obsahuje technológiu rýchlonabíjania Quick Charge 4.0! Práve nová technológia nabije smartfón rýchlejšie oproti staršej technológií Quick Charge 3.0. Podľa informácie smartfón je takatiež odolný voči striekajúcej vode.

Uvedená varianta pre indický trh je totožná, ktorá sa predáva na ostatných trhoch, je to varianta GLOBAL.

Smartfón Poco F1 získava 6.18 palcový displej s rozlíšením Full HD+ v pomere 18.7 : 9. Procesorom nového smartfónu je Snapdragon 845, nechýba RAM s kapacitou 6 alebo 8GB, interné úložisko s kapacitou 64, 128, alebo 256GB. Interné úložisko je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet. Operačným systémom smarfónu je Android 8.1 s upravenou nadstavbou systému MIUI – nadstavba obsahuje launcher Poco určený pre tento model smartfónu. Aktuálizácia na nový systém Android P bude dostupná v 4. kvartáli tohto roku.

Smartfón obsahuje technológu tzv. Liquidcool – chladením vodou s medeným drôtom, kedy teplota generovania z procesora sa rýchlejšie rozptýli, prenos tepla je až o 300% rýchlejší v porovnaní s bežnou technológiou. Práve vďaka tejto technológií smartfón sa neprehrieva a má nižšie teploty ako napríklad u smartfónu iPhone X.

Kapacita batérie nového modelu dosahuje úroveň 4000 mAh, s podporou rýchlonabíjania Quick Charge 4.0. Hlavný fotoaprát smartfón obsahuje duálny 12 a 5 megapixelový, predný fotoaparát až 20 megapixelový. Snímač otlačkov prstov nový model obsahuje na zadnej strane, taktiež je možné smartfón odomknúť na základe rozpoznávania tváre majiteľa. Smartfónu nechýba taktiež notifikačná LED diódka. Smartfónu nechýba podpora dvoch simkariet, alebo jednej sim karty + micro sd karty.

V teste porovnania rýchlosti systému nadstavba MIUI pre Poco je rýchlejšia ako u smartfónu OnePlus 6.

 

Vo výkonnostnom teste Antutu nový smartfón Pocophone dosahuje úroveň až 291 302 bodov. V porovnaní s aktuálnym rebríčkom najvýkonnejších smartfónov na trhu je nový model na 2. mieste. Najvýkonnejším smartfónom na trhu je aktuálne Xiaomi Black Shark s 292 977 bodmi.

Smartfón Pocophone je najlacnejším smartfónom na trhu s vlajkovým procesorom Snapdragon 845.

Cena nového modelu sa v predaji zahraničného e-shopu Gearbest v GLOBAL variante so 6GB RAM a 128GB interným úložiskom, s plným LTE, slovenčinou, sa pohybuje na úrovni: 354.65€ v modrom prevedení.

Cena čierneho prevedenia v 128GB variante klesla na skvelých: 302.75.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Xiaomi Poco F1

Poštovné typu EU Priority Line je v sume 0.52€, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

Xiaomi Poco F1 láme rekordy predaja: predajnosť smartfónu v tržbe 28 milióna dolárov

 

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše