Xiaomi Mi8 Younth Edition sa odhaľuje na novom úniku

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi už v tomto mesiaci príde na trh s novými smartfónmi.

Na novom obrázku podľa informácií má byť zachytený práve pripravovaný model Mi8 Younth Edition, jeho dzajn je totožný s dizajnom smartfónu, ktorý prešiel certifikáciou TENAA.

Spoločnosť plánuje predstaviť smartfón Xiaomi Mi8 Younth Edition, ktorý má byť odľahčenou variantou modelu Xiaomi Mi8. Nový model získa alebo 6GB RAM, interné úložiská na úrovni 64GB alebo 128GB. Keďže smartfón bude odľahčenou verziou, získa aj slabší procesor, ktorý má byť Snapdragon 670, alebo Snapdragon 710.

Varianta Xiaomi Mi8 Screen Fingerprint Edition získa snímač otlačkov v displeji, RAM s kapacitou 6GB, alebo 8GB, interné úložisko na úrovni 128GB.

Očakávaná cena Younth edície je na úrovni 252€. Smartfóny prídu na trh v polovici tohto mesiaca.

Čínskou certifikáciou TENAA, ktorá je potrebná pre spustenie predaja nových modelov, prešiel nový smartfón s označením M1808D2TE pred pár dňami, ktorý má byť práve model Mi8 Younth Edition.

Certifikácia odhalila, že smartfón získa 6.26 palcový displej s rozlíšením Full HD+, v pomere na úrovni 19:9. Smartfón získa klasický LCD panel, nie Super AMOLEDdisplej.

Smartfón príde v 3 variantách: so 4GB RAM32GB interným úložiskom6GB RAM64GB interným úložiskom, s 8GB RAM128GB interným úložiskom. Predný fotoaparát smartfón získa až 24 megapixelový, na zadnej strane získa duálny fotoaparát 12 megapixelový (ďalší snímač nie je špecifikovaný). Tento model získa snímač otlačkov prstov na zadnej strane.

Kapacita batérie bude dosahovať úroveň 3 250 mAh. Príde vo farbách: čierna, ružová zlatá, biela, modrá, červená, ružová, šedá, zelená, modro-fialová, purpurová zlatá.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše