Xiaomi v číslach: Zlepšenie predajnosti produktov až o 151% vďaka expanzií na nové trhy!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi hlási ďalší skvelý úspech.

Podľa najnovších informácií spoločnosť Xiaomi v druhom štvrťroku tohto roku zaznamenala zisk vo výške 14 miliárd juanov. Toto číslo je výrazný skok v porovnaní s minulým rokom, kedy spoločnosť oznámila zisk vo výške 11.9 miliárd juanov.

Spoločnosť oznámila, že celkové tržby vzrástli až o 68.3% na 45.23 miliárd juanov, čo bol medziročný nárast o  26.9 miliárd juanov.

V druhom štvrťroku spoločnosť zaznamenala príjmy vo výške 30.5 miliárd juanov za smartfóny, čo predstavuje nárast o 58.7% v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka. Spoločnosť tvrdí, že v 2. štvrťroku tohto roku spoločnosť predala 32 miliónov smartfónov.

Spoločnosť Xiaomi uviedla, že príjmy z jej produktov IoT, ktoré zahŕňajú produkty šikovnej domácnosti (kamerky, vysávače, zariadenia, gateway) vzrástli až o 104,3% na 10,4 miliárd juanov.

Spoločnosť oznámila, že 36% príjmov pochádza z medzinárodných trhov. Jeho medziročný celosvetový nárast je až na úrovni 151%. Tento nárast je prevažne z Indie, spoločnosť tiež informuje o pokroku v Indonézii, taktiež v európskych krajinách.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše