Elephone U2, U2 Pro, PX s vysúvacím fotoaparátom konečne predstavené

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Elephone na veľtrhu Hong Kong Tech expo predstavila hneď niekoľko modelov smartfónov.

Smartfón Elephone U2 získava 6.26 palcový displej s rozlíšením Full HD. Procesorom smartfónu je Mediatek Helio P60, hlavný fotoaparát smartfón obsahuje trojitý 12 5 a 2 megapixelový, predný fotoaparát duálny 16 a 2 megapixelový. Zadná strana smartfónu je zo skla, je pravdepodobné, že tento model získa bezdrôtové nabíjanie.

Smartfón Elephone U2 Pro získava 6.42 palcový displej s rozlíšením Full HD, displej má mierne zahnutie. Procesorom smartfónu je Snapdragon 845, hlavný fotoaparát smartfón obsahuje duálny 12 a 5 megapixelový, predný fotoaparát duálny 16 megapixelový. U tohto modelu je potvrdené bezdrôtové nabíjenie a NFC. Na nabíjanie slúži USB port typu C, nechýba snímač otlačkov prstov integrovaný v displeji. Kapacita batérie nového modelu dosahuje úroveň 3600 mAh.

Smartfón Elephone PX získava 6.34 palcový displej s rozlíšením HD+. Procesorom smartfónu je Mediatek 6761 alebo 6762, hlavný fotoaparát smartfón obsahuje duálny 16 a 2 megapixelový, predný fotoaparát duálny 16 a 2 megapixelový. Interné úložisko smartfón obsahuje s kapacitou 32 alebo 64GB, RAM s kapacitou 3GB alebo 4GB. Snímač otlačkov prstov sa nachádza na zadnej strane.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše