Exkluzívny kupón v poľskom sklade: Oficiálna EU varianta Xiaomi Mijia QiCycle za 834.52€ z pôvodných 869.29€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi má na trhu konečne oficiálnu verziu Xiaomi Mijia QiCycle určenú pre Európu.

Xiaomi Mijia QiCycle je elektrický bicykel u ktorého môžete nastaviť až 4 režimy pomáhania elektrickou energiou pri jazde. Prvá je 0%, kedy je elektrický pohon vypnutý. Druhá 50%, ktorá dopomáha pri jazde na polovicu, potom je 100% a ešte 150% čiže čistý elektrický pohon bez potreby dopomáhania.

Bicykel obsahuje palubný počítač, na ktorom je možné nastaviť režimy jazdy a tiež zobrazuje aktuálnu rýchlosť a stav batérie. Bicykel vďaka svojím rozmerom je jednoduché rozložiť a prevážať v kufri automobilu. Bicykel jednoducho spárujete aj so smartfónom pomocou aplikácie MIJIA QiCYCLE.

Maximálna rýchlosť je na úrovni 20 km / h. Dojazd na jedno nabitie je na úrovni 45 kilometrov.

Oficiálna európska verzia získava vylepšenia oproti čínskej verzií. Pribúda blatník, taktiež stojan. Taktiež nechýba európsky adaptér nabíjania, taktiež pneumatiky, ktoré zlepšujú bezpečnosť a sú v súlade s normami EÚ.

Cena produktu v zahraničnom e-shope Geekbuying sa pohybuje na úrovni: 869.29€.

Vďaka kupónu: PWVMEFZT

cena klesne na hodnotu: 834.52€. Produkt sa nachádza v poľskom sklade, poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Qicycle

 

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše