A je v predaji: Toto je exkluzívna limitovaná edícia priehľadného Xiaomi kufru, za 113.26€, poštovné zadarmo

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Už je to tri roky, čo spoločnosť Xiaomi v spolupráci so spoločnosťou 90 Minutes má na trhu aj vlastné kufre.

Na počesť 3. výročia spoločnosti predstavili novú variantu kufru. Táto varianta je špeciálna, pretože je priehľadná, taktiež obsahuje na jednej strane rôzne motívy. Cena novej verzie kufru sa na čínskom trhu bude pohybovať na úrovni okolo 75€. Kufor je vyrobený zo 100% priehľadných častíc PC Bayer, ktoré boli dodané z Nemecka. Spracúvajú sa v sterilnom prostrední bez prachu a znečisťujúcich látok. Rúčka kufru je vyrobená z leteckého hliníka, je ju možné nastaviť do 4 stupňov výšky. 4 kolieska sa vyznačujú dvojitým ložiskom, ktoré zaručuje tichý presun kufru, extrémnu hladkosť po povrchu a absorpciu proti nárazom. Nový kufor obsahuje mechanický kódový zámok.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni: 113.26€.  Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi kufor

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše