Nepremeškaj zľavu a darček: 13.3 palcový ultrabook bez okrajov kláves, SSD úložisko len za 231.40€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop do predaja konečne zaradil dlho očakávaný ultrabook spoločnosti Chuwi. Spoločnosť Chuwi sa zameriava na predaj cenovo dostupných tabletov a notebookov.

Nový notebook Chuwi LapBook SE získava 13.3 palcový displej s rozlíšením Full HD. Výhodou nového notebooku sú menšie rozmery oproti iným modelom, keďže v okolí klávesnice po bočných stranách sa nenachádza žiadny priestor navyše. Nový notebook získvaa procesor Gemini Lake N4100, grafický adaptér získava Intel® UHD Graphics 600.

Nechýba RAM s kapacitou 4GB, interné úložisko typu SSD s kapacitou 128 GB. Dokonca notebook obsahuje ešte 32GB úložisko typu eMMC navyše. Nechýbajú 2x USB 3.0 porty, HDMI port. Taktiež port pre Micro SD karty. Notebook vydrží až 8 hodín používania. Operačným systémom notebooku je Windows 10 samozrejme s možnosťou prepnutia jazyku aj na slovenčinu.

Aktuálna cena produktu sa pohybuje na úrovni: 231.40€.

K notebooku získate HDMI kábel zadarmo. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 1.22€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. K produktu zadarmo získate HDMI káblik.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Chuwi Lapbook SE

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše