Black Friday výpredaje: Herný tablet Chuwi Hi9 v 64GB variante, 4GB RAM za 112.14€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Chuwi, ktorá sa zameriava na predaj cenovo dostupných tabletov a notebookov prichádza na trh so skvelým novým modelom tabletu, navyše znova za priaznivú cenu.

Tablet Chuwi Hi9 získava 8.4 palcový displej s rozlíšením až 2K, sklo displeja má mierne 2.5 stupňové zahnutie. Tablet obsahuje procesor Mediatek MTK8173, nechýba RAM s kapacitou 4GBinterné úložisko s kapacitou 64GB, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet do kapacity 64GB. Hlavný fotoaparát tablet obsahuje 5 megapixelový, predný fotoaparát 2 megpaixelový. Tablet dokonca obsahuje duálnu Wifi. Operačným systémom tabletu je Android 7. Kapacita batérie dosahuje úroveň 5000 mAh. Samozrejmosťou sú všetky jazyky aj so slovenčinou.

Cena tabletu v rámci výpredajov klesla na skvelých 112.14€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s tabletom Chuwi Hi9

Odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred, v sume 0.90.

Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

8 dôvodov prečo sa oplatí nakupovať na Gearbeste: Servisné stredisko v EU

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše