Nepremeškaj najväčšie výpredaje Xiaomi v tomto roku (ohromné novembrové výpredaje)

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Už v budúcom mesiaci november čínske e-shopy spustia vlnu najväčších výpredajov Xiaomi produktov, za najnižšie ceny, ktoré ešte neboli. Touto cestou odporúčame sa prihlásiť do našej e-mailovej databázy, aby Vám táto najlepšia ponuka cien neunikla, všetko budeme včas zasielať aby ste nezmeškali najlepšie ceny tohto roku.

E-shop Gearbest je najväčší a najpopulárnejší čínsky e-shop na svete, ktorý je úspešný vďaka nízkym cenám produktov. Našou spoluprácou s e-shopom ceny je možné znížiť ešte vďaka zľavovým kupónom, ktoré zverejňujeme na webovej stránke.

Rozhodli sme sa ponuku zľavových kupónov rozšíriť a zasielať skvelé zľavové kupóny aj prostredníctvom e-mailu. Dôvod uvedenia zasielania kupónov týmto spôsobom je aj ten, že mnoho čitateľov nám píše, že kupóny sú expirované, po platnosti, takto obdržíte do schránky kupóny, ktoré sú v danom momente platné.

Prihlásením do našej e-mailovej databázy získate:

aktuálne platné zľavové kupóny

– zľavové kupóny určené výhradne pre partnerov Gearbestu

vďaka kupónom ceny produktu sú nižšie ako v bežnom predaji

zľavové kupóny nezmeškáte

nemusíte neustále sledovať náš web, kupóny obdržíte e-mailom

kupóny sú generované každý deň

 Prihlásením do newslettera máte možnosť získať exkluzívne zľavy pre smartfóny Xiaomi, ako aj pre náramky Xiaomi, powerbanky, repráčiky a mnoho ďalšieho príslušenstva.

Nižšie máte formulár pre odberu zľavových kupónov e-mailom. Po prihlásení k odberu ho vo svojej e-mailovej schránke potvrďte. Ak by sa nenachádzal v doručenej pošte skontrolujte priečinok spam.

  • Prosím registrujte sa ak máte e-mail ideálne GMAIL, alebo AZET, alebo iné (u e-mailových klientov ako post.sk alebo atlas.cz sú problémy s doručením newslettera do schránky).

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše