Nová revolučná Xiaomi bunda je v predaji

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

V spolupráci so spoločnosťou Uleemark prichádza na trh nová bunda. Nová budna získava športový dizajn s niektorými klasickými akcentmi, ktoré z nej robia odev, ktorý je vhodný pre ranné alebo večerné športovanie, alebo pre turistiku.

Nová bunda je vyrobená z vysoko kvalitnej nylonovej tkaniny s názvom 20D, vďaka ktorej bunda odolá nepriaznivému počasiu, je príjemná na nosenie, ľahká a pomáha udržiavať ideálnu teplotu tela. Vnútorná strana bundy je vyrobená technológiou 3M™ Thinsulate™, ktorá je revolučnou alternatívou prirodzenému periu, napodobňuje jeho štruktúru a výhody. Vďaka ľahkým a odolným polyesterovým vláknám táto výplň prináša viac tepla a lepšie výsledky v prípade vlhkosti v porovnaní s prirodzeným perím s rovnakým objemom. Okrem toho je materiál umývateľný, ľahký, priedušný a hypoalergénny.

Ako vidíme na fotografiách, rukávy a chrbát sú v inej elastickej tkanine s dvojitou vrstvou vzduchu, ktorá pomáha tepelnej izolácii, pričom hrúbka je vždy relatívne tenká. Je to z dôvodu, keďže bunda je určená pre športové aktivity. Na zadnej strane bundy nechýba reflexívny pásik. 

Cena na Aliexpresse sa pohybuje na úrovni: 49.34€, poštovné je v cene 9.52€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom bunda

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše