Nubia X je realitou: Vlajkový Snapadragon 845, dva displeje

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Nubia dnes oficiálne predstavila nový model smartfónu Nubia X.

Smartfón Nubia X získava 6.26 palcový AMOLED displej s rozlíšením Full HD+, displej získava pomer na úrovni 19:9. Pomer displeja voči prednej strane je na úrovni 93.6%. Procesorom nového smartfónu je vlajkový Snapdragon 845, nechýba RAM s kapacitou 6GB alebo 8GB, interné úložisko na úrovni 64GB, 128GB, 256GB. Novému modelu nechýba batéria s kapacitou 3 800 mAh. Hlavný fotoaparát nový model obsahuje duálny 24 a 16 megapixelový, predný fotoaparát smartfón neobsahuje žiadny, na uskutočňovanie selfie fotiek slúži zadný fotoaparát, keďže nový model obsahuje displej aj na zadnej strane. Zadný displej smartfón obsahuje 5.1 palcový s rozlíšením HD+.

Nový model pobeží na operačnej nadstavbe Nubia UI 6.0. X, na Androide 8.1.

Smartfón prichádza vo farebných prevedeniach: Šedá, modrá, čierno-zlatá, modro-zlatá.

Cena nového modelu vo variante so 6GB RAM a 64GB interným úložiskom v šedom, čierno-zlatom prevedení sa bude pohybovať na úrovni 473 dolárov, v modrom prevedení na úrovni 487 dolárov.

Cena nového modelu vo variante s 8GB RAM a 128GB interným úložiskom v šedom, čierno-zlatom prevedení sa bude pohybovať na úrovni 530 dolárov, v modrom prevedení na úrovni 545 dolárov.

Cena nového modelu vo variante s 8GB RAM a 256GB interným úložiskom v čierno-zlatom prevedení sa bude pohybovať na úrovni 602 dolárov, v modro-zlatom prevedení na úrovni 616 dolárov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše