11/11 zľava: Xiaomi holiaci strojček teraz len za 26.43€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi holiaci strojček v historickej cene

Spoločnosť Xiaomi  nedávno predstavila vlastný holiaci strojček.

Rovnako ako mnoho ďalších produktov aj tento produkt sa predáva pod poznačkou Mijia. Telo elektrického holiacieho strojčeka je vyrobené z eloxovaného hliníka, horná holiaca časť je vyrobená anodizačnou technológiou, vďaka ktorej má strojček lesklý efekt.

Holiaci strojček je neuveriteľne tenký na úrovni 1.3cm a má hmotnosť len 100g. Takže je ho možné jednoducho nosiť vo vrecku nohavíc. Čepeľ je vyrobená z modernej ocele dovezenej z Japonska, ktorá je rovnako kvalitná ako pri výrobe samurajských mečov. Oceľ je šetrná k pokožke. Holiaci strojček sa nabíja prostredníctvom USB C portu. Vysokorýchlostný motorček má 7800 otáčok za minútu. Taktiež je veľmi tichý na úrovni 65dB. Pri bežnom 3 minútovom dennom holení batéria vydrží až jeden mesiac.

Momentálne cena klesla na perfektných 26.43€.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom holiaci strojček Xiaomi

Odporúčame vybrať poštovné typu Belgium Registred, ktoré je zadarmo. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, zahraničný e-shop Gearbest Vám tieto poplatky preplatí. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať technickú podporu Gearbestu a zaslať im doklad o zaplatení. Následne Vám bude čiastka preplatená. Prípadne kontaktujte nás v online podpore a pomôžeme Vám.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše