Hodinky Amazfit Verge získavajú až 8 nových Watch Faces

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Huami, ktorá vyrába pre spoločnosť Xiaomi náramky Mi Band, ako aj hodinky Amazfit, v septembri predstavila nové hodinky.

Generálny riaditeľ spoločnosti Huami Huang Wang prostredníctvom čínskej sociálnej siete Weibo odhalil, nových 8 dizajnov Watch Faces pre nové hodinky.

Nové hodinky Amazfit Verge získavajú 1.3 palcový displej s priemerom 43mm, s rozlíšením 360×360 pixelov, nechýba certifikácia IP68, kedy hodinkám neuškodí plávanie. Procesor hodiniek má dve jadrá s taktom na úrovni  1.2 GHz, nechýba RAM s kapacitou 512MB, interné úložisko s kapacitou 4GB, nechýba Bluetooth 4.0, taktiež Wifi. Hodinky obsahujú GPS modul, nechýba snímač tepu. Hodinkám nechýba senzor pre tlak vzduchu.

U nových hodiniek snímač tepu funguje nepretržite počas 24 hodín. Tento snímač je veľmi presný na úrovni až 98% a až o 80% s nižšou spotrebou energie. Hodinky tak môžu informovať úžívateľa o abnormálnych hodnotách srdcovej frekevencie. Nové hodinky získali NFC modul pre bezkontaktné platby.

Hodinky získavajú nových 13 ciferníkom z toho tri boli vytvorené v spolupráci so štúdiom Territory Studio v San Francicsu. Dokonca je možné pridávať aj vlastnú podobu ciferníkov. Hodinkám taktiež nechýba umelá inteligencia Xiao AI asistent, ktorý je kompatibilný s aplikáciou v smartfóne. Čiže v tom prípade je možné ovládať produkty šikovnej domácnosti hlasovým asistentom (len v čínštine).

Na jedno nabitie hodinky vydržia 5 dní používania. Táto výdrž môže byť na nižšej úrovni ak je použitý športový režim.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše