Spoločnosť Xiaomi predstavila obrovskú 301L chladničku s cenou len 430€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

V spolupráci so spoločnosťou Yunmai prichádza na trh nový model chladničky. Chladnička Xiaomi Yunmi Smart 301L je vybavená s úložným priestorom s kapacitou ohromných 301 litrov. Nová chladnička má inteligentný regulátor teploty s názvom iLive 2.0, vďaka ktorému teplota v chladničke je nastavená pre ideálne teploty bez potrebnej zložitej konfigurácie. Taktiež je možné regulovať teplotu prostredníctvom aplikácie v smartfóne, pre každý oddiel chladničky samostatne.

Horná časť chladničky môže byť nastavená na teplotu 2 až 8 stupňov, stredná časť chladničky môže byť nastavená na teplotu od 8 do – 18 stupňov. V spodnej časti chladničky sa nachádza mraznička, kde môže byť nastavená teplota na úrovni od -15 do -25 stupňov. Z vonkajšej strany chladničky sa nachádza menší displej, ktorý informuje o teplote, o počasí, dokonca zobrazuje aj počet potravín v chladničke.

Úložný priestor 164 litrov je v hornej časti chladničky, stredná časť obsahuje kapacitu 44 litrov, mraznička obsahuje kapacitu 93 litrov. Chladnička má rozmery na úrovni výšky 190 cm, šírky 58.5cm, dĺžky 69.8cm. Jej hmotnosť je na úrovni 70 kilogramov.

Jej cena na čínskom trhu sa bude pohybovať na úrovni len 430€.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše