12/12 výpredaje: HIMO z platformy Xiaomi Youpin s dojazdom až 50 kilometrov len 417.31€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pred pár týždňami na svojej platorme Xiaomi Youpin spustila predaj nového bicykla HIMO. 

HIMO V1 elektrický bicykel obsahuje lítiové batérie. Na jedno nabitie udávaný dojazd bicykla je na úrovni 50 kilometrov v moped režime, v štandardnom režime 30 kilometrov. Bicykel taktiež obsahuje displej na ktorom je udávaná aktuálna rýchlosť, dojazd, prejdená vzdialenosť. Vďaka certifikácií IP54 tachometru neuškodí dážď.

Nový bicykel je ľahko skladateľný a váži približne 16.7 kg. Rám je vyrobený z hliníkovej zliatiny špeciálne skonštruovanej tak, aby vydržala namáhanie aj motora a batérie, ktoré sa nachádzajú v strednej časti rámu. Bicykel obsahuje vysoko účinný kotúčový brzdový systém s brzdným účinkom 4 metrov na suchom povrchu, 6 metrov na mokrom povrchu. Sedadlo je vyrobené z nepremokavého penového poťahu. Maximálna rýchlosť bicykla sa pohybuje na úrovni 20 km / h, pričom maximálna záťaž je na úrovni 100 kg.

Dostupný je v dvoch farebných prevedeniach: biela a oranžová.

Jeho cena v e-shope v rámci výpredajov bola znížená na hodnotu 417.31€.

Poštovné Express For Electric Bicycle Only je zadarmo. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom HIMO V1

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše