Náramky Xiaomi Band sú najpredávanejšie na svete: zvýšenie predaja až o 90.9%!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Analytická spoločnosť IDC zverejnila nový rebríček najpredávanejších nositeľných zariadení za 3. kvartál tohto roku.

Na 1. mieste sa nachádza spoločnosť Xiaomi s podielom 21.5% nositeľných zariadení, v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roku s 13.7% podielom na trhu, nárast predaja produktov bol až o 90.9%, z 3.6 milióna predaných kusov až na 6.9 milióna.

Na 2. mieste sa nachádza spoločnosť Apple s podielom 13.1% nositeľných zariadení, v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roku s 10.3% podielom na trhu, je to nárast o 54%,  z 2.7 milióna predaných kusov na 4.2 milióna.

Náramok Xiaomi Band 3 prichádza s 0.78 palcovým OLED displejom, prechádzajúci model Xiaomi Band 2 obsahuje 0.42 palcový displej. Kapacita batérie sa zvýšila zo 70 mAh, na 110 mAh, vďaka ktorej náramok vydrží na jedno nabitie približne 20 dní používania. Samozrejmosťou ako u predchádzajúcej generácie nechýba monitorovanie spánku, krokomer, merač spálených kalórií, notifikácie. U náramkuXiaomi Band 2 bola vodotesnosť typu IP67 do hĺbky 1 metra vody po dobu 30. minút. Nový náramok Xiaomi Band 3 získava certifikáciou IP68, vďaka ktorej je vodotesný do hĺbky 50 metrov.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše