V predaji: Umidigi One Max 128GB s plným LTE, NFC, bezdrôtovým nabíjaním za 159.82€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop do predaja zaradil nový model smartfónu spoločnosti Umidigi.

Smartfón Umidigi One Max získava 6.3 palcový displej s rozlíšením 1520 x 720 pixelov. Procesorom nového smartfonu je Helio P23, nechýba RAM s kapacitou 4GB, interné úložisko s kapacitou až 128GB. Hlavný fotoaparát smartfón obsahuje duálny 12 a 5 megapixelový, predný fotoaparát smartfón obsahuje 16 megapixelový. Kapacita baatérie nového modelu dosahuje úroveň 4 150 mAh, ktorú je možné nabíjať prostredníctvom USB typu C káblik, alebo aj prostredníctvom bezdrôtovej technológie Qi. Uvedený model je určený aj pre európske trhy, obsahuje frekvenciu B20 s plnou podporou LTE sietí, nechýba slovenčina. Odomknúť je ho možné na základe rozpoznávania tváre majiteľa, alebo na základe snímača otlačkov prstov, ktorý sa nachádza na bočnej strane. Taktiež smartfón podporuje NFC, vďaka ktorému je možné uskutočňovať bezkontaktné platby.

Smartfón sa nachádza v predaji v 26% zľave, v predajnej cene 159.82€.

Odporúčame vybrať poštovné typu EU priority line, ktoré je v sume 1.36€, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení produktu.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Umidigi One Max

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše