CEO Xiaomi Lei Jun: REDMI pracuje na vlajkovom smartfóne s cenou 370 dolárov

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi pred párdňami predstavila prvý smartfón novej značky REDMI.

Generálny riaditeľ spoločnosti Xiaomi prezradil o novej značke REDMI, že naďalej bude dosahovať maximálny pomer kvality kvality a výkonu voči cene smartfónu. Taktiež generálny riaditeľ počas včerajšie predstavenia nového modelu prezradil, že značka REDMI v tomto roku príde na trh s vlajkovým modelom, ktorého cena sa bude pohybovať na úrovni pribliŽne 370 dolárov.

Týmto vyjadrením je to oficiálne potvrdené, tak ako sa predpokladalo, že značka REDMI bude úplne nezávislá, podobná stratégia, ktorú prijala spoločnosť Huawei. Kým Huawei sa zameriava na špičkové telefóny, jeho podradená značka Honor sa zameriava na vytváranie cenovo výhodných smartfónov.

Redmi Note 7 získava 6.3 palcový displej s rozlíšením Full HD+, displej získava pomer na úrovni 19.5 : 9, ktorý chráni odolné sklo Gorilla Glass 5. generácie. Smartfón má veľmi tenké rámčeky na bočných stránách na úrovni len 1.95 mm. Procesorom nového smartfónu je Snapdragon 660, nechýba RAM s kapacitou 3, 4, 6GBinterné úložisko na úrovni 32GB64GB, alebo 128GB, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet.

Hlavný fotoaparát smartfón získava duálny 48 megapixelový a 5 megapixelový. Predný fotoaparát smartfón získava 13 megapixelový. Kapacita batérie si naďalej zachováva skvelú úroveň 4000 mAh. Na nabíjanie konečne poslúži USB port typu C. Nechýba možnosť odomknúť smartfón na základe rozpoznávania tváre majiteľa, alebo snímačom otlačkov prstov na zadnej strane smartfónu.

Smartfón prichádza vo farebných variantách čierna, modrá, červená.

Cena varianty s 3GB RAM, 32GB úložiskom začína na 147 dolároch.

Cena varianty so 4GB RAM, 64GB úložiskom začína na 177 dolároch.

Cena varianty so 6GB RAM, 128GB úložiskom začína na 206 dolároch.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše