Exkluzívne: Xiaomi práčka so sušičkou sa pravdepodobne bude predávať aj mimo Čínu!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi koncom decembra predstila nový produkt.

Novým produktom bola práčka, ktorá obsahuje aj funkciu sušičky. Predáva sa pod značkou Mijia. V novej práčke je možné vyprať až 10 kg bielizne, zatiaľ čo sušiť je možné 6kg bielizne. Nový produkt je vybavený špičkovým motorom s premenlivou frekvenciou BLDC, ktorá zabezpečuje presnosť, stabilitu, účinnosť, úsporu energie a hlavne tichý chod. Maximálna rýchlosť motora je 1400 otáčok za minútu. Taktiež je podpora rýchleho prania a sušenia s dobou len 1 hodinu. Možný je na výber až 21 režimov prania. Taktiež je možné ovládať novú pračku prostredníctvom aplikácie v smartfóne.

Najnovšie hovorca spoločnosti Xiaomi Donovan Sung sa prodstredníctvom Twitteru spýtal užívateľov, či by sa im páčilo, ak by nová pračka vstúpila ja na globálne trhy. Týmto nepriamo naznačil že spoločnsť zvažuje uviesť práčku aj na ďalšie trhy, nielen predaj v Číne. V prvej vlne by to s určitosťou bola India, ďalej by nasledovali EU krajiny.

 

Oficiálny predaj novej práčky na čínskom trhu už začal v cene 291 dolárov v obmedzenom množstve. Štandardná cena práčky je na úrovni 364 dolárov.

Zdroj: https://twitter.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše