Nubia predstaví flexibilný náramok na MWC: konečne vstúpi do hromadnej výroby?

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Nubia (ZTE) sa oficiálne zúčastní veľtrhu MWC – Mobile World Congress v Barcelone, ktorý začína 25. februára a končí 28. februára. 

Generálny manažér Ni Fei spoločnosti Nubia, ktorá patrí značke ZTE sa vyjadril, že spoločnosť na veľtrhu MWC predstaví nositeľné zariadenie, ktoré získa flexibilný displej.

Nedávno spoločnosti Xiaomi a Rouyu prezentovali flexibilné obrazovky. Taktiež spoločnosť Huawei na MWC predstaví skladateľný smartfón. Pokiaľ ide o flexibilnú obrazovku, Nubia má iné zmýšľanie. Už na IFA 18. augusta spoločnosť predstavila nositeľné zariadenie prototyp “α” s flexibilným displejom. Spoločnosť vtedy uviedla, že zariadenie beží na Androide, nechýba monitorovanie aktivít, prehrávanie hudby, prijímanie hovorov a ďalšie funkcie, ktoré k šikovným náramkom patria. Spoločnosť vtedy odhalila, že zariadenie sa hromadne začne vyrábať neskôr.

Takže vyjadrením generálneho manažéra je veľmi pravdepodobné, že náramok sa konečne začne hromadne vyrábať. Všetko sa dozvieme na veľtrhu v Barcelone, v termíne 25 – 28. február.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše