Najlepšie mesiace na zľavové kupóny v tomto roku prichádzajú, pridaj sa kliknutím SEM

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


V spolupráci so zahraničnými e-shopmi na našej webovej stránke zvereňujeme zľavové kupóny pre množstvo Xiaomi produktov.

Práve teraz prichádzajú najlepšie mesiace na zľavové kupóny v tomto roku, mesiace ako august, september, október, november, december.

E-shop Aliexpress, Gearbest, Banggood sú najväčšie a najpopulárnejšie čínske e-shopy na svete, ktoré sú úspešné vďaka nízkym cenám produktov. Našou spoluprácou s e-shopmi ceny je možné znížiť ešte viac, vďaka zľavovým kupónom, ktoré zverejňujeme.

Rozhodli sme sa ponuku zľavových kupónov rozšíriť a zasielať skvelé zľavové kupóny aj prostredníctvom e-mailu. Dôvod uvedenia zasielania kupónov týmto spôsobom je aj ten, že mnoho čitateľov nám píše, že kupóny sú expirované, po platnosti, takto obdržíte do schránky kupóny, ktoré sú v danom momente platné.

Prihlásením do našej e-mailovej databázy získate:

– zľavové kupóny určené výhradne pre partnerov – pre nás a pre našich čitateľov.

– vďaka kupónom ceny produktu sú nižšie ako v bežnom predaji

– zľavové kupóny nezmeškáte

– nemusíte neustále sledovať náš web, kupóny obdržíte e-mailom

– kupóny sú generované každý deň, generujeme aj 30 – 80 kupónov denne.

 – vždy obdržíte platné zľavové kupóny

Nižšie máte formulár pre odberu zľavových kupónov e-mailom. Po prihlásení k odberu ho vo svojej e-mailovej schránke potvrďte. Ak by sa nenachádzal v doručenej pošte skontrolujte priečinok spam. Na skúšku sa kľudne k odberu prihláste, kedykoľvek sa môžete z newslettera odhlásiť.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše