Kupón: Xiaomi Poco F1 64GB GLOBAL za 258.42€ z pôvodných 265.50€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pod novou značkou Poco nedávno predstavila nový smartfón. 

Smartfón Poco F1 získava 6.18 palcový displej s rozlíšením Full HD+ v pomere 18.7 : 9. Procesorom nového smartfónu je Snapdragon 845, nechýba RAM s kapacitou 6alebo 8GB, interné úložisko s kapacitou 64, 128, alebo 256GB. Interné úložisko je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet. Operačným systémom smarfónu je Android 8.1 s upravenou nadstavbou systému MIUI – nadstavba obsahuje launcher Poco určený pre tento model smartfónu.

Smartfón obsahuje technológu tzv. Liquidcool – chladením vodou s medeným drôtom, kedy teplota generovania z procesora sa rýchlejšie rozptýli, prenos tepla je až o 300% rýchlejší v porovnaní s bežnou technológiou. Práve vďaka tejto technológií smartfón sa neprehrieva a má nižšie teploty ako napríklad u smartfónu iPhone X.

Kapacita batérie nového modelu dosahuje úroveň 4000 mAh, s podporou rýchlonabíjania Quick Charge 3.0. Hlavný fotoaprát smartfón obsahuje duálny 12 a 5 megapixelový, predný fotoaparát až 20 megapixelovýSnímač otlačkov prstovnový model obsahuje na zadnej strane, taktiež je možné smartfón odomknúť na základe rozpoznávania tváre majiteľa. Smartfónu nechýba taktiež notifikačná LED diódka.

V teste porovnania rýchlosti systému nadstavba MIUI pre Poco je rýchlejšia ako u smartfónu OnePlus 6.

 

Smartfón Pocophone je najlacnejším smartfónom na trhu s vlajkovým procesorom Snapdragon 845.

Cena nového modelu sa v predaji zahraničného e-shopu Gearbest v GLOBAL variante so 6GB RAM a 64GB interným úložiskom, s plným LTE, slovenčinou, sa pohybuje v cene: 265.50€.

Vďaka kupónu: GBMPPCF1BLU

sa cena smartfónu zníži na hodnotu približne: 258.42€. Kupón platí pre modré prevedenie.

Taktiež je možný výber poštovného typu EU priority line, ktoré je zadarmo, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení produktu.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Xiaomi Poco F1 64GB GLOBAL

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

8 dôvodov prečo sa oplatí nakupovať na Gearbeste: Servisné stredisko v EU

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše