Príde zrejme 15. februára: Získa Redmi X dieru v displeji?

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi v minulom mesiaci predstavila prvý smartfón novej značky REDMI.

Generálny riaditeľ spoločnosti Xiaomi prezradil o novej značke REDMI, že naďalej bude dosahovať maximálny pomer kvality kvality a výkonu voči cene smartfónu. Taktiež generálny riaditeľ počas predstavenia nového modelu prezradil, že značka REDMI v tomto roku príde na trh s vlajkovým modelom, ktorého cena sa bude pohybovať na úrovni približne 370 dolárov.

Týmto vyjadrením je to oficiálne potvrdené, tak ako sa predpokladalo, že značka REDMI bude úplne nezávislá, podobná stratégia, ktorú prijala spoločnosť Huawei. Kým Huawei sa zameriava na špičkové telefóny, jeho podradená značka Honor sa zameriava na vytváranie cenovo výhodných smartfónov.

Na čínskej sociálnej sieti Weibo, generálny riaditeľ spoločnosti RedmiLu Weibing už oficiálne potvrdil, že spoločnosť v tomto roku príde na trh s vlajkovým modelom značky REDMI.

Najnovšie informácie naznačujú, že spoločnosť je pripravená prísť na trh s vlajkovým modelom značky Redmi, s modelom Redmi X. Nový model získa vlajkový procesor Snapdragon 855, uhlopriečku displeja má získať na úrovni 6.4 palca, kapacita batérie má dosahovať úroveň 4000 mAh.

V minulom mesiaci si spoločnosť Xiaomi patentovala displej, v ktorom priamo môžu byť umiestnené snímače a fotoaparát. Stručne povedané spoločnosť Xiaomi a jej značka Redmi môže prísť na trh so smartfónom, ktorý bude priamo v displeji obsahovať predný fotoaparát.

Predstavenie vlajkového modelu sa očakáva už 15. februára.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše