TOP najočakávanejšie smartfóny v tomto mesiaci

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Množstvo spoločností už v budúcom mesiaci plánuje prísť na trh s novými smartfónmi. Väčšina spoločností sa oficiálne zúčastní veľtrhu MWC – Mobile World Congress v Barcelone, ktorý začína 25. februára a končí 28. februára. 

Na tomto veľtrhu majú byť predstavené skladacie smartfóny a prvé 5G smartfóny. Podľa potvrdených informácii skladacie smartfóny na veľtrhu predstavia spoločnosti Samsung, Oppo, LG, taktiež Huawei. Spoločnosť LG a Samsung plánujú predstaviť aj prvé 5G smartfóny.

20. februára spoločnosť Samsung predstaví smartfóny série Galaxy S10, budú to tri modely: Galaxy S10, S10 Plus, S10 E.

24. februára spoločnosť HMD Global oficiálne plánuje predstaviť smartfón Nokia 9 PureView. Tento smarfón nebude ale jediný, spoločnosť má predstaviť aj model Nokia 6.2 a 8.1 Plus.

Na veľtrhu spoločnosť LG plánuje predstaviť smartfón LG G8, taktiež model V50 ThinQ.

Motorola má v tomto mesiaci predstaviť smartfóny Moto G7 a jeho model Plus.

Svoju účasť na MWC potvrdila aj spoločnosť Sony, ktorá plánuje predstaviť smartfóny Xperia XZ4 a XZ4 Compact. Špekuluje sa aj o smartfónoch Sony Xperia L3, Sony Xperia XA3, Sony XA3 Ultra.

Ešte v polovici tohto mesiaca generálny riaditeľ spoločnosti Xiaomi prezradil o novej značke REDMI, že naďalej bude dosahovať maximálny pomer kvality kvality a výkonu voči cene smartfónu. Taktiež generálny riaditeľ počas predstavenia nového modelu Redmi Note 7 prezradil, že značka REDMI v tomto roku príde na trh s vlajkovým modelom, ktorého cena sa bude pohybovať na úrovni približne 370 dolárov.

Zahraničné média uvádzajú, že pripravovaný vlajkový model s názvom Redmi X bude predstavený 15. februára.

Na indickom trhu spoločnosť Vivo plánuje predstaviť smartfón Vivo V15 Pro už 20. februára.

Počas predstavenia nového modelu Redmi Note 7 generálny riaditeľ Xiaomi Lei Jun sa vyjadril, že smartfón príde aj v ďalšej variante Redmi Note 7 Pro. Práve Pro varianta má získať ešte lepší fotoaparát. Predstavenie nového modelu sa očakáva na čínsky nový rok, čiže začiatkom februára. Varianta Pro by mala získať aj lepší procesor, ktorý by mal byť vylepšený Snapdragon 675. Tento procesor bol predstavený v októbri minulého roku, kedy spoločnosť Xiaomi aj potvrdila, že v tomto roku príde na trh so smartfónom, ktorý získa tento procesor.

V tomto mesiaci nový smartfón plánuje pod svojou značkou Realme predstaviť spoločnosť Oppo. Smartfón Realme 3  má získať 48 megapixelový fotoaparát.

18. februára spoločnosť Umidigi predstaví nový model smartfónu.

Smartfón UMIDIGI S3 Pro získa 6.3 palcový displej s rozlíšením Full HD+. Displej bude pokrývať 92.7% prednej plochy, jeho pomer je na úrovni 19.5 : 9. Procesorom smartfónu má byť Helio P70, nebude chýbať RAM s kapacitou 6GB, interné úložisko s kapacitou až 128GB. Hlavný fotoaparát smartfón získa duálny 48 megapixelový, so snímačom Sony IMX586. Predný fotoaparát smartfón získa 20 megapixelový, so snímačom Sony IMX376.

Kapacita batérie nového modelu bude dosahovať úroveň 5 150 mAh, s podporou rýchleho 18W nabíjania. Smartfónu nebude chýbať podpora NFC platieb. Operačným systémom smartfónu bude Android 9.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše