Xiaomi Mi 9 SE je realitou: Najlacnejší smartfón so snímačom otlačkov v displeji

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi popri smartfóne Xiaomi Mi 9 dnes predstavila aj smarfón Xiaomi Mi 9 SE.

Smartfón Xiaomi Mi 9 SE získava 5.97 palcový AMOLED displej s rozlíšením Full HD+, displej získava pomer na úrovni 19.5 : 9, pokrýva 90.47% prednej plochy. Smartfón ako prvý na svete získava procesor Snapdragon 712, jeho výkon je o 10% vyšší v porovnaní s procesorom Snadpragon 710. Predsa len o 10% vyšší výkon niektorí možno nepovažujú za významný upgrade. Spoločnosť Qualcomm pri predstavení nového procesora vyhlásila, že procesor prináša lepšie herné vlastnosti v rýchlosti spracovania požiadaviek , lepšie grafické vykresľovanie počas hrania hier.

Nový model získava hlavný fotoaparát trojitý, 48 megapixelový, 8 megapixelový, 13 megapixelový. Predný fotoaparát smartfón obsahuje 20 megapixelový. Na nabíjanie slúži USB port typu C. Kapacita batérie dosahuje úrobeň 3070 mAh. Smartfónu nechýba snímač otlačkov prstov integrovaný v displeji. Kapacita RAM dosahuje úroveň 6GB, interné úložisko na úrovni 64GB alebo 128GB.

Do predaja na čínskom trhu nový model vstupuje 26. februára vo variante so 6GB RAM, 64GB interným úložiskom v cene v prepočte 262€,  vo variante so 6GB RAM, 128GB interným úložiskom v cene v prepočte 303€.

Zdroj: https://www.xda-developers.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše