Xiaomi / Redmi smartfóny v tomto roku získajú ešte lepšie fotoaparáty

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Generálny riaditeľ spoločnosti Xiaomi Lei Jun v minulom roku zaslal informáciu zamestancom o vytvorení novej divízie v spoločnosti.

Spoločnosť Xiaomi v máji minulého roku vytvorila novú divíziu, ktorá sa zameriava na zvýšenie kvality fotoaparátov v smartfónoch Xiaomi. Od jej vzniku spoločnosť Xiaomi skutočne vynaložila obrovské úsilie pri použití špičkových fotoaparátov u svojich smartfónov. Napríklad v teste DxOmark fotoaparát smartfónu Xiaomi Mi8 dosiahol 105 bodov, čo je viac ako smartfón iPhone X. Skvelé hodnotenia v testoch dosahujú aj ďalšie smarfóny spoločnosti, napríklad Xiaomi Mix 3.

Nedávno smartfón Xiaomi Mi 8 získal novú aktualizáciu ktorá prináša nový nočný režim pri fotografovaní. Vďaka novému režimu fotky pri slabšom osvetlení sú krajšie. Tento režim bol prvý krát predstavený pri smartfóne Xiaomi Mix 3. Taktiež nový nočný režim nechýba aj smartfónu Redmi Note 7.

Generálny riaditeľ spoločnosti Xiaomi Lei Jun, potvrdil, že spoločnosť bude naďalej aj v tomto roku investovať čas a peniaze do zlepšovania kvality fotoaparátov v smartfónoch. Najnovšie náznaky poukazujú, že obrovské zlepšenie fotoaparátu v blízkej dobe má získať pripravovaný Xiaomi Mi 9.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše