Exkluzívne v Španielsku: Ultrabook Chuwi AeroBook s 956% úspechom, bez okrajov kláves za 361€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Čínska spoločnosť Chuwi, ktorá sa zameriava na predaj cenovo dostupných tabletov a notebookov koncom minulého mesiaca spustila crowdfundingovú kampaň na Indiegogo.

V kampani spoločnosť predstavila nový ultrabook Chuwi Aerobook. Ultrabook úspešne dokončil predajnú kampaň, kedy dovŕšil predajnú úspešnosť až na úrovni 956%.

Odkaz: https://www.indiegogo.com/projects/aerobook-the-most-affordable-widescreen-laptop/x/10924448#/

Tentokrát ultrabook bol oficiálne spustený v predaji spoločnosti Chuwi na Aliexpresse.

Chuwi Aerobook získava 13.3 palcový IPS displej s rozlíšením Full HD, jeho bočné rámčeky sú tenké na úrovni 0.5 cm. Jeho procesorom je Intel Core 6. generácie, M3-6Y30. Kapacitu RAM získava na úrovni 8GBinterné úložisko na úrovni 128GB typu EMMC, ktoré je možné rozšíriť až do kapacity 1 TB prostredníctvom disku typu M.2. Spoločnosť udáva výdrž na jedno nabitie na úrovni 8 hodín. Získava dva USB 3.0 porty, slot pre Micro SD karty, audio jack, Mini HDMI. Taktiež nechýba port typu USB C.

Cena v španielskom sklade sa pohybuje na úrovni 361€. Poštovné je zadarmo. Keďže sa ultrabook nachádza priamo v španielskom sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Chuwi Aerobook

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše