Exkluzívne: Xiaomi Roborock T6 je realitou, lepší po softvérovej stránke

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s novým modelom robotického vysávača.

Robotický vysávač Xiaomi Roborock T6 je veľmi inteligentný robotický vysávač, ktorý simulátne lokalizuje a mapuje prostredie pomocou algoritmu, to mu umožní efektívne zmapovať prostredie a najefektívnejšie vypočítať najlepšiu trasu čistenia. Ako ostatné produkty Mi ekosystému aj tento produkt sa ľahko spáruje s Mi Home aplikáciou. Vďaka tejto aplikácií je možné robota ovládať na diaľku (aj mimo vášho domova), nastaviť časy plánovania vysávania.

Vysávač je mimoriadne tichý, rovnako ako u prvej generácie obsahuje batériu o kapacite 5200 mAh, čo umožní až 2.5 hodinové vysávanie na jedno nabitie. Aplikácia tiež umožňuje vypočítať čas, ako dlho bude ešte robot vysávať daný priestor. Ak sa kapacita batérie zníži na minimum, robot sa vráti na dock stanicu pre nabíjanie.

Nový model je nástupcom prvej generácie vysávača, ktorého sací výkon je na úrovni 2000 pa. Prvá generácia vysávača ponúka sací výkon 1 800 pa. Rovnako výkon 2 000 pa obsahuje aj generácia Xiaomi vysávača, ktorý umýva vodou. Tento nový model vysávača vodou neumýva.

Nový model získal vylepšenie v rozpoznávaní miestností, každá miestnosť je rozpozná a užívateľ si môže vybrať, ktoré miestnosti chce vysávať. Taktiež pribudla aj funkcia utierania podlahy, kedy na spodnú stranu je možné nacvaknúť nadstavec s papierovou utierkou, alebo s vlhčenou utierkou. Vysávač je vylepšený viac po softvérovej stránke. Pribudla funkcia zapamätávania poschodí v aplikácii. Taktiež nechýba aj hlasové ovládanie vysávača prostredníctvom hlasových asistentov. Ak nový vysávač dorazí aj na európske trhy, môžeme očakávať aj podporu hlasového asistenta Google Home.

Bohužiaľ v súčasnosti ďalšie informácie o termíne uvedenia na trh niesú.

Zdroj: https://china-gadgets.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše