Máme sa na čo tešiť: Xiaomi Band 4 za rohom, prešiel certifikáciou

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Huami, ktorá vyrába populárne náramky Xiaomi Band čoskoro príde na trh s novým náramkom Xiaomi Band 4.

Náramok Xiaomi Band 3 prišiel po 2 rokoch na trh od predstavenia náramku Xiaomi Band 2. Tentokrát sa situácia zmení a minuloročný náramok Xiaomi Band 3 získa svojho nástupcu Xiaomi Band 4 už v tomto roku.

Nová správa odhaľuje, že pripravovaný náramok prešiel certifikáciou pre použitie Bluetooth technológie. Jednou z verzii náramku je Xiaomi Band 4 NFC s modelovým označením XMSH08HM, ďalšia verzia náramku neobsahuje technológiu NFC, s modelovým označením XMSH07HM. Oba náramky získajú technológiu Buluetooth 5.0, aktuálna verzia náramku Xiaomi Band 3 obsahuje technológiu Bluetooth 4.2. Práve novšia technológia poskytne silnejšie prepojenie so smartfónom, väčší dosah. Nová technológia zrýchli aj synchronizáciu informácii s náramkom. Keďže nový náramok už prešiel certifikáciou, predstavenie je za rohom.

Finančný riaditeľ spoločnosti Huami David Cui pred pár dňami odhalil:

„Mi Band 4 uvidíme tento rok, v roku 2019. Nie som si istý či to bude marec, alebo apríl. Ale isto to bude v tomto roku. V súčasnosti je Mi Band 3 stále populárny v predajoch, naozaj sa predáva veľmi dobre. Nemáme ho nadbytok ani predaje sa neznižujú. So spoločnosťou Xiaomi musíme rozhodnúť o správnom termíne spustenia v tomto roku“.

David Cui taktiež prezradil, že nový náramok bude obsahovať nové funkcie, ktoré budú vyhovovať potrebám používateľov. Taktiež potvrdil, že náramok bude cenovo konkurencieschopný. Z historického hľadiska prvý náramok Xiaomi Band prišiel na trh v júli roku 2014. Xiaomi Band 2 bol predstavený v júni roku 2016, zatiaľ čo Xiaomi Band 3 prišiel na trh v máji roku 2018.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše