Pripravovaný Black Shark Skywalker prešiel testom: 12GB RAM, aj Snapdragon 855

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi pod novou značkou Black Shark v minulom roku predstavila dva nové smartfóny.

V apríli to bol prvý model Black Shark, neskôr v októbri spoločnosť predstavila Black Shark Helo. V tomto roku spoločnosť predstaví už tretiu generáciu smartfónu, o ktorom sa špekuluje, že jeho názov bude Black Shark Skywalker.

Smartfón sa objavil v známom teste Geekbench, ktorý odhalil jeho výkon. Pri Single-Core smartfón dosahuje 3542 bodov, pri Multi-Core je to až 11 413 bodov.

Pred pár týždňami 3C certifikáciou v Číne prešiel tento smartfón, s označením SKW-A0, u ktorého je potvrdené, že smartfónu nebude chýbať technológia rýchlejšieho 27W nabíjania.

Generálny riaditeľ spoločnosti Black Shark Technology Co., Ltd., poslal generálnemu riaditeľovi spoločnosti Xiaomi Lei Junovi pred pár týždňami prostredníctvom čínskej sociálnej siete Weibo správu v ktorej sa vyjadril: „Včera som mal možnosť vidieť nový Black Shark smartfón a je veľmi cool“.

Predpokladá sa, že smartfón bude predstavený v tomto mesiaci, prípadne v apríli. V novom smartfóne nebude chýbať tohtoročný vlajkový procesor Snapdragon 855. Pokiaľ ide o herný smartfón, počíta sa aj s 12GB RAM.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše