Toto je on: Nový Xiaomi trezor, so snímačom otlačkov

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

Rovnako ako mnoho produktov spoločnosti aj nový produkt vznikol prostredníctvom čínskej crowdfundingovej kampane. Novým produktom je Xiaomi CRMCR Smart Safe, inteligentný trezor. Na jeho výrobe sa podieľa dodávateľská spoločnosť Ningbo Lejia Security Technology Co., Ltd. Tento model od klasickej generácie trezoru, ktorá obsahuje uzamknutie na základe pin kódu sa líši možnosťou uzamknutia na základe snímača otlačkov prstov. Všetko sa nastavuje prostredníctvom spárovania s aplikáciou v smartfóne, vďaka ktorej je taktiež možné trezor odomknúť. 

Jeho rozmery sú na úrovni 48 x 30 x 35 cm. Vytvorený je z jedného kusu kovu ukončeného laserovou technológiou. Konštrukcia je vyrobená z ocele s pevnosťou dosahujúcou 345PA, ktorá bola certifikovaná voči nárazom, prachu, korózii. Medzierky medzi dvierkami a telom trezoru sú menšie ako 0.5 mm, čo zabraňuje zlodejom vylomiť dvierka. Vnútorná strana trezoru je vyplnená špeciálnym materiálom, ktorý odoláva vysokej teplote, je odolný voči vlhkosti, plesniam, prachu, antistatike, nárazom. Či už sú to šperky, hodinky, fotografie, luxusný tovar, kultúrne pamiatky, všetko zostane v pôvodnom stave, ako pred vložením do trezoru.

Taktiež ak sa niekto pokúša manipulovať s trezorom, alebo ho chce premiestniť senzor v trezore spustí alarm, kedy majiteľovi príde notifikácia do smartfónu.

Jeho cena sa na čínskom trhu bude pohybovať na úrovni v prepočte 360€.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše