Už 18. marca: Hneď niekoľko únikov o pripravovanom Black Shark

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi pod novou značkou Black Shark už 18. marca predstaví nový model smarfónu.

V apríli to bol prvý model Black Shark, neskôr v októbri spoločnosť predstavila Black Shark Helo. V tomto roku spoločnosť predstaví už tretiu generáciu smartfónu, o ktorom sa špekuluje, že jeho názov bude Black Shark Skywalker. Nový model spoločnosť predstaví 18. marca.

Viceprezident spoločnosti Xiaomi Lin Bin najnovšie odhalil podobu užívateľského rozhrania pripravovaného smartfónu. Rovnako ako u predchádzajúcich generácii smartfón pobeží na operačnej nadstavbe Joy UI, ktorá je miernou úpravou systému MIUI, v tejto nadstavbe je možné pripojiť Xiaomi MIUI účet.

Taktiež bola odhalená aj podoba predného panelu, v ktorom sa nebude nachádzať výrez v hornej časti. Rámčeky na bočných stranách sú ešte užšie.

Podľa starších informácii smartfónu nebude chýbať technológia rýchlejšieho 27W nabíjania. V novom smartfóne nebude chýbať tohtoročný vlajkový procesor Snapdragon 855. Pokiaľ ide o herný smartfón, počíta sa aj s 12GB RAM. Nový model by mal získať uhlopriečku displeja na úrovni 6 palcov, kapacita batérie má dosahovať úroveň 4000 mAh. Očakáva sa duálny fotoaparát 20 a 12 megapixelový, predný fotoaparát 20 megapixelový.

Zdroj: https://www.xiaomitoday.it

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše