Poriadny projektor v EU sklade: XGIMI Z6 patrí medzi najpopulárnejšie, cena Reddot Award, za 477.32€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

V rámci Aliexpressu bola znížená cena zaujímavého Full HD projektora.

Je ním porjektor XGIMI Z6, ktorý poskytuje rozlíšenie na úrovni Full HD. Uhlopriečka projektora môže byť nastavená až do veľkosti 457 cm, pri vzdialenosti 3 metrov od plátny či steny. Projektor taktiež obsahuje tzv. DRI technológiu, ktorá chráni oči pred sledovaním obrazu projektora príliš dlho. Projektor taktiež obsahuje kvalitny´reproduktor Harman Kardon. Tento projektor dokonca získal ocenenie Reddot Award 2018 za jeho dizajn.  Podľa recenzii je tento projektor veľmi kvalitne vyrobený, nechýba až 144 feedbackov od užívateľov, bez žiadnych problémov s obrazom, s vadnými pixelmi a pod.

Vďaka narodeninám Aliexpressu jeho cena je v EU sklade presnejšie v španielskom sklade na rovnakej úrovni ako v čínskom sklade, v cene 477.32€.  Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Poštovné je zadarmo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom projektor

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše