Spoločnosť Xiaomi predstavila bežecký pás Xiao Qiao Smart X3 Pro: ohúri nádherným panelom

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

Rovnako ako mnoho produktov spoločnosti aj nový produkt vznikol prostredníctvom čínskej crowdfundingovej kampane. Novým produktom je bežecký pás Xiao Qiao Smart X3 Pro. Jeho váha predstavuje úroveň 39.5 kg, určený je pre osoby s hmotnosťou do 100 kilogramov. Rozmery bežeckej plochy sú na úrovni 45 x 120 cm.

Výrobca použil špeciálny mechanizmus bežeckého pásu, kedy je ho možné rozložiť alebo zložiť len za 10 sekúnd. Na výrobe bežeckého pásu sa podieľalo špeciálne talianske dizajnérske štúdio. Najkrajší prvok bežeckého pásu je dotykový ovládací panel, na ktorom je možné zobrazovať informácie ako prejdená vzdialenosť, aktuálna rýchlosť, či počet spálených kalórii. Príjemným doplnkom je špeciálny senzor v pravej rukoväti, ktorý slúži pre spomaľovanie. Je to oveľa bezpečnejšia metóda ako sa dotýkať fyzického tlačidla na paneloch bežeckých pásov. Na párovanie nového pásu slúži aplikácia v smartfóne s názvom Xiao Qiao Run.

Cena bežeckého pásu sa na platforme Xiaomi Youpin pohybuje na úrovni 298 dolárov, predpredaj končí za 13 dní. Len za jeden deň sa podarilo vyzbierať 120% z požadovanej finančnej sumy pre spustenie výroby. Prvé kusy začnú byť dodávané zákazníkom 24. mája.

Zdroj: 1

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše