Spoločnosť Xiaomi prichádza s novou generáciou vysielačiek Walkie Talkie 2

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi v roku 2017 predstavila prvú generáciu vysielačiek Walkie Talkie. V minulom roku v októbri to bola vylepšená generácia Walkie Talkie 1S.

Tentokrát spoločnosť Xiaomi prichádza na trh  s druhou generáciou vysielačiek Walkie Talkie 2. Nové vysielačky získavajú vo vonkajšom prostredí dosah na úrovni 6 kilometrov. Vedľa antény sa nachádza otočný ovládač pre ovládanie hlasitosti. Vylepšenie nových vysielačiek získala batéria z pôvodnej kapacity 5000 mAh na 5200 mAh, vďaka ktorej vydržia až 15 hodín používania, u pôvodnej verzie bola výdrž na úrovni 10 hodín. Predchádzajúca generácia obsahovala na nabíjanie Micro USB káblik. Nová generácia obsahuje port typu USB C. Reproduktor je tentokrát o 22% hlasitejší ako u predchádzajúcej generácie. Nechýba certifikácia IP65, kedy vysielačkám neuškodí dážď. Nechýba zdielanie polohy prostredníctvom aplikácie v smartfóne.

Cena nových vysielačiek sa na čínskom trhu bude pohybovať na úrovni v prepočte 67 dolárov. Do predaja vstupujú 9. apríla.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše