V španielskom sklade lacnejšia: Kolobežka Ninebot ES1 z platformy Xiaomi, s dojazdom 25 km len 309.40€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop Gearbest ponúka v zľave rovno v španielskom sklade nový model Ninebot ES1 No.9 kolobežky. Spoločnosť Ninebot, je čínskou spoločnosťou, ktorá vznikla investíciou spoločnosti Xiaomi. Spoločnosť Ninebot je taktiež výrobcom Xiaomi kolobežiek. Kolobežka Ninebot je dizajnom podobná, aj kvalitou totožná s kolobežkou od Xiaomi.

Kolobežka Ninebot No. 9 má nosnosť 100 kg, poskytuje dojazd na úrovni 25 km, maximálna rýchlosť kolobežky je na úrovni 20 km / h.

Cena kolobežky v španielskom sklade s označením FAST-29 bola znížená na hodnotu 309.40€. Poštovné je v cene 4.79€ s dobou doručenia 3 – 7 dní. Keďže sa produkt nachádza v španielskom sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Na stránke Gearbestu po rozkliknutí možnosti Shipping sa zobrazí v ktorom sklade sa kolobežka nachádza, je to španielský sklad.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Ninebot Segway ES1

8 dôvodov prečo sa oplatí nakupovať na Gearbeste: Servisné stredisko v EU

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše