Cena, ktorá nikdy nebola: Xiaomi Pro kolobežka s vyšším dojazdom za 475.47€ z pôvodných 521.93€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

 

Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalšou generáciou kolobežky.

Nová Xiaomi Mijia Scooter Pro dizajnovo je podobná predošlej generácii kolobežky. Po novom kolobežke nechýba farebný displej na ktorom sa zobrazuje aktuálna rýchlosť. Možné je nastavenie 3 režimov jazdy, ECO, D a S režim. Každý režim disponuje maximálnou rýchlosťou. Režim ECO dosahuje rýchlosť 15 km / h, režim D rýchlosť 20 km / h, režim S dosahuje 25 km / h. V režime ECO kolobežka dosahuje dojaz na úrovni až 45 kilometrov. V predošlej generácii kolobežka dosahovala dojazd na úrovni 30 kilometrov.

Cena novej kolobežky sa v predaji pred pár dňami pohybovala na úrovni 521.93€.

Momentálne sa kolobežka nachádza v zľave, v predajnej cene 475.45€. Uvedená cena je aktuálne najnižšia na trhu, ktorá ešte nebola. Poštovné European Railway Direct Mail je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Scooter Pro

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše