Exkluzívny 90€ kupón: Tohtoročný Xiaomi 4K projektor za 2070€ z pôvodných 2160€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

 

Spoločnosť Xiaomi v tomto roku predstavila predstavila ďalšiu generáciu jedného z najkvalitnejších projektorov na trhu.

V januári tohto roku prišla na trh vylepšená varianta projektoru, s názvom Xiaomi Mijia Laser Projector 4K version. Nový projektor sa dočkal lepšieho rozlíšenia na úrovni 4K. Zatiaľ čo predchádzajúca generácia sa dodávala v sviežo bielom prevedení, nová generácia projektora sa dodáva v tmavo sivom prevedení. Projektoru stačí umiestnenie len 49 cm od steny, aby bolo možné dosiahnúť premietanie až do neuveriteľnej uhlopriečky 381 cm (150 palcov), toto je maximálna uhlopriečka premietania. Ostatné parametre zostávajú nezmenené.

Projektor je vyrobený spoločnosťou Yorkey. Životnosť lasera je až 25 000 hodín, to je skutočne dlhá doba. Ak by ste ho 2 hodiny denne používali, pri udávanej živostnosti by vydržal 34 rokov. Spoločnosť Xiaomi vynaložila veľké úsilie pre predĺženie tejto živostnosti. Svietivosť je až 5000 lúmenov, vďaka ktorej je obraz jasný a krajší oproti konkurencií. Projektor tiež obsahuje 4 vysoko kvalitné reproduktory.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 2160€.

Vďaka kupónu: 9ZAH3KL4YL

cena klesne na hodnotu: 2070€. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 5.82€, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mijia 4K projektor

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše