S kupónom ušetríš: Xiaomi kamerka s funkciou brány za 32.25€ z pôvodných 37.94€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi v spolupráci so svojou podznačkou Aqara má na trhu tento model kamerky.

Je to kamerka do domácnosti Xiaomi Aqara G2 (Gateway edicia). Práve vďaka Gateway funkcii táto kamerka slúži ako základňa ku ktorej sa môžu pripojiť ostatné snímače v domácnosti. Napríklad Xiaomi teplomer, snímače pohybu, vypínače, tlačítka. Spodná strana kamerky obsahuje silný magnet vďaka ktorému je ju možné umiestniť na kovové povrchy, taktiež je kamerku možné uchytiť na stenu, alebo dokonca na strop. Snímač kamerky je 2 megapixelový, nechýba 8 infračervených svetiel, ktoré poskytujú viditeľnosť aj v noci do vzdialenosti až 8 metrov. Kamerke nechýba funkcia AI, vďaka ktorej dokáže rýchlo zistiť, či pohyb v zornom poli je spôsobený osobou. Vďaka tejto funkcii nevyvolá poplach ak by sa v domácnosti nachádzalo zviera. Nechýba slot pre Micro SD karty, kedy je možné videá nahrať automaticky na cloud. Taktiež nechýba podpora videohovoru, kedy stlačením tlačidla sa spustí 15 sekundové video, ktoré sa automaticky odošle majiteľovi.

Jej cena v predaji sa pohybuje na úrovni 37.94€.

Vďaka kupónu: BGAQ20

cena klesne na hodnotu: 32.25€. Najlacnejšie poštovné je za 2.51€ s možnosťou pripoistenia balíka voči colným poplatkom v cene 0.19€ – položka Tariff Insurance.

Poštovné typu EU Priority Line je v cene 5.91€, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi kamerka

Seznačné EU Priority Line na Banggood sme znovu otestovali: Doručenie len za 5 dní! Z Číny

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše